Mød klinikken

Jakob, speciallæge i dermatologi

Jakob Mutanu Jungersted, Speciallæge i dermatologi, PhD

Speciallæge i dermatologi, PhD Jakob Mutanu Jungersted har klinisk erfaring fra alle tre hudafdelinger på Sjælland, Roskilde, Bispebjerg og Gentofte, samt fra private hudklinikker i Bagsværd og Birkerød. Han har en PhD inden for dermatologi som følge af sin forskning i hudens barriere og lipider. Han har ligeledes bidraget med talrige videnskabelige publikationer i internationalt anerkendte videnskabelige tidsskrifter. Han er fast censor i dermatologi for kommende læger.

Maria, speciallæge i dermatologi

Maria Blomberg, Speciallæge i dermatologi, PhD

Maria arbejder som hudlæge i Valby tirsdag og torsdag. Maria har førhen arbejdet både på Bispebjerg og Gentofte Hudafdeling. Senest på Gentofte Hudafdeling som afdelingslæge og klinisk lektor.

Christina, sygeplejerske

Christina, sygeplejerske

Christina har før hun startede med at arbejde i Valby, arbejdet på Bispebjerg Hudafdeling i mange år. Du møder Christina, når du skal allergitestes, have laserbehandling, behandlet vorter, anlagt forbindinger, ved mistanke til fnat mm.

Janni og Louise

Janni og Louise, sekretærer

Janni og Louise er klinikkens sekretærteam. Begge har en fortid på Bispebjerg Hudafdeling. Janni og Louise møder du i telefonen når du ringer. Det er dem der styrer lysbehandlingen og giver nye tider. De udfører også forskellige undersøgelser.